tabafbeelding-tessemaker-cv-specialist

INSTALLATIE, SERVICE EN ONDERHOUD VAN UW CV-KETEL IN HEERDE, WEZEP, HATTEM E.O.

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe en wilt u een nieuwe cv-ketel kopen en laten installeren? Dan bent u bij cv-installateur Tessemaker Installatiewerk B.V. aan het juiste adres. Als erkend montage- en installatiebedrijf verzorgt Tessemaker Installatiewerk B.V. al jaren de installatie van cv-ketels, in de omgeving van Heerde, Epe, 't Harde, Wezep, Hattem, Olst en Emst. Is uw huidige cv-ketel kapot? Bel ons voor het laten repareren van uw cv-ketel.

Advies en installatie

Een eerste stap bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel is het geven van een professioneel advies op maat. De installateur van Tessemaker komt graag bij u langs om het werk op te nemen en vertelt u graag welke verwarmingsketel geschikt is voor uw situatie. U ontvangt daarna een vrijblijvende, scherpe offerte. Bent u het eenmaal eens met onze aanbieding, dan kunt de de installatie van uw cv-ketel met een gerust hart aan ons overlaten. Binnen een dag hangt uw nieuwe cv-toestel al en kunt u genieten van een aangename temperatuur in huis. Bent u op zoek naar nieuwe radiatoren of convectoren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Service

Een storing komt nooit op het juiste moment. Gelukkig kunt u bij Tessemaker rekenen op een snelle reparatie. Dankzij de ruime ervaring en uitstekende kennis van onze installateurs, is het defect snel verholpen.

Onderhoud

Wilt u altijd zeker zijn van een goedwerkende installatie, een hoog rendement en een lange levensduur van uw cv-ketel? Sluit dan een onderhoudscontract af bij Tessemaker. 

Tessemaker is de juiste partij voor het installeren, repareren en onderhouden van uw cv-ketel. Onze installateurs beschikken over vakmanschap en veel ervaring, zodat u altijd kunt rekenen op een perfecte installatie. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Heerde, Epe, 't Harde, Wezep, Hattem, Olst en Emst.

Neem contact op
Tessemaker_CvSpecialist_naast-1

Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top