verwarming-onderhoud

CV-KETEL ONDERHOUD IN O.A. HEERDE, WEZEP, HATTEM EN 'T HARDE

Een cv-ketel moet eigenlijk elk jaar een onderhoudsbeurt krijgen. Als de cv-ketel schoon is en goed afgesteld, werkt deze het best en gaat zo wel 12 tot 15 jaar mee! Tessemaker Installatiewerk B.V. is voor u de installateur voor het onderhouden van cv-ketels in de omgeving van Heerde, Epe, 't Harde, Wezep, Hattem, Olst en Emst.

Tijdens het onderhoud maken we uw cv-ketel helemaal schoon, stellen we deze goed af, wordt de installatie zonodig bijgevuld en controleren we de onderdelen op mogelijke defecten. Zo worden de meeste storingen en dure reparaties voorkomen.

Is er desondanks toch een probleem met uw verwarming? Tessemaker Installatiewerk B.V. heeft professionele installaterus in dienst voor het repareren van uw cv-ketel, maar soms is de oplossing eenvoudiger dan u denkt! Als de cv-ketel het niet doet, check dan eerst:

  • Of de stekker er in zit
  • Of de cv-ketel een storingscode aangeeft
  • Of de waterdruk in de cv-leiding goed is
  • Of de kamerthermostaat goed werkt
  • Of de radiatoren open staan

Als deze stappen het probleem met uw cv-ketel niet oplossen, kunt u ons altijd bellen voor reparaties en onderhoud. U kunt rekenen op een snelle service, niets is immers vervelender dan koude radiatoren of niet de beschikking hebben over warm water. Voor het afsluiten van een onderhoudscontract, kunt u contact met ons opnemen. Onze installateurs onderhouden en repareren cv-ketels voornamelijk in de omgeving van Heerde, Epe, 't Harde, Wezep, Hattem, Olst en Emst.

Maak afspraak


Top